Pagina's

maandag 2 september 2024


De zomer loopt ten einde.

Een zomer met van alles wat. Een koud begin met voldoende regen, dan een mooie periode met aangename temperaturen en ook regelmatig regen en het laatste stukje met warmte en droogte. Het heeft het werk aan de geitenstal wat vertraagd, maar nu is hij bijna af!!

Van binnen is hij prachtig extra verstevigd voor onze rauwdouwers. Jullie mogen komen kijken op 14 september van 14.00 - 17.00 op de open middag vanwege het wijkfeest.

Op de open middag kunnen jullie een kijkje nemen op de weide, op de foto met een pony (0,50), een gratis ijsje komen eten en van allerlei interessante dingen over de dieren te weten komen. Wij zijn ook nog steeds dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers! 


Verder loopt momenteel de Rabo Support actie weer! Voor mensen die lid zijn van de Rabobank; jullie kunnen weer op 3 clubs uit de buurt stemmen. Wij zijn super blij als jullie ook op ons willen stemmen. Afgelopen tijd hebben we nogal wat geld moeten besteden aan de dierenarts, want we hadden een ziek schaap en een zieke pony. 




Let op: wijkfeest 14 september van 14.00 tot 17.00
Kom een kijkje nemen op onze dierenweide!